18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, октомври 14, 2024

Борислав Барийски: Проблемът с паркирането може да се реши в централната част на Варна

Най-четени

Още публикации

Един от значимите проблеми на Район „Одесос“ е този с паркирането в района. Дори и със синя зона, ситуацията е повече от трагична. Изграждането на паркинги е от огромна важност. Това заяви кандидатът за кмет на варненския район „Одесос“ от „Възраждане“ Борислав Барийски.

Той добави, че в периода от 16 до 19 септември 2024 г. “Възраждане” е провела допитване до жителите на района, резултатът от което потвърждава, че живущите в района очакват решение на проблема от новата районна администрация.

Общинската администрация има капацитета да обследва свободните терени и да прецени в кои части на „Одесос“ е напълно реализуемо изграждането на такива, с които да се облекчи паркирането. Има инвестиционна програма за изграждането на такива, следователно това е реализуемо.

„Ще настоявам пред кмета на града това незабавно да бъдат предприети действия. Необходимо е да се преодолее проблема с паркирането в централната част на града. Във Варна няма къде да се паркира и това става ясно от резултатите, които изведохме в рамките на проведеното теренно проучване.“, каза Барийски.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации