11.2 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, октомври 13, 2024

Виктория Благоева която живее във Варна взриви сцената на „Гласът на България“

Най-четени

Още публикации

Красивата Виктория Благоева от Разград, която живее във Варна взриви преди малко сцената на „Гласът на България“, видя репортер на медия на „Будна Варна“.

Тя е само на 20 години и се занимава се с музика от дете, ходила е по редица конкурси и концерти и е печелила множество награди. Гордее се с нейното семейство и че на празниците винаги успява да им изпее нещо любимо.

Тя има приятел от две години и половина, който винаги я подкрепя и заради нея се е преместил да живее във Варна. Иска родителите й да се гордеят с нея, както тя с тях.

Тя успя да накара и четиримата ментоли в „Гласът на България“ да се обърнат още в средата на нейното участие на сцената на предаването. Публиката емоционално стана да ръкопляска на младата Виктория, а Дара не сдържа емоциите си и я прегърна силно. След него Графа и Мария Илиева я поздравиха, а Иван Лечев се изказа доста ласкаво за нея.

След минути менторите почнаха да приканват момичето към техния отбор, но тя избра отбора на Дара.

Мария Илиева каза категорично: „Ти си Гласът на България“.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации