9.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, октомври 14, 2024

Ето го убитият с брадва 16-годишен българин във Виена

Най-четени

Още публикации

45-годишен финансов служител Инго С. е обвинен в бруталното убийство на 16-годишен българин. Той го умъртвил с брадва. За това съобщава Puls24.at, предаде Евроком.

Престъплението е извършено в сряда, характеризираща се с висока криминална активност, а обстоятелствата са повече от тревожни, коментира още изданието.

От публикацията става ясно, че след зловещия инцидент Инго С. веднага се е свързал с адвоката си, което „може да говори, че той е в добро психическо здраве“.

Пред разследващите обаче заяви, че не помни нищо от случилото се, защото преди това употребил алкохол и метамфетамини. Мотивите на извършителя пораждат много въпроси и оставят място за предположения относно предисторията на деянието му.

В т.нар. „Квартал на червените фенери“, където много хора отиват в търсене на бързо удовлетворение и емоционална връзка, трагични инциденти се случват постоянно. Но убийството на младият българин, който е работил на повикване, шокира Виена.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации