9.9 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, октомври 21, 2024

Във Варна иззеха колата на мъж, шофирал пиян

Най-четени

Още публикации

Вчера, около 17 часа, в района на местност „Боровец“, е задържан в ареста на Четвърто РУ  32 -годишен жител на Силистра, който е седнал да управлява  МПС след употреба на алкохол, като  мъжът е отказа лабораторно изследване в болницата.

Колата на водача е иззета и оставена на охраняем паркинг на МВР. Така по случая има  вече образувано  досъдебно производство, материалите, по което са предадени на прокуратурата.

За незаконна търговия с наркотици са задържани за срок до 24- часа двама мъже на 19 и 23 година и две жени на 18 и 19 – годишна възраст, известни на МВР. При проведена специализирана операция, в петък, криминалисти от Трето РУ проверили и задържали младежите, като последвало претърсване в обитаваните от тях жилища, на които живеели по двойки. Там полицаите намерили и иззели таблетки екстази, марихуана, метамфетамин и две електронни везни. По случая е  образувано досъдебно  производство и е докладван на прокуратурата.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации