12.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, октомври 22, 2024

Днес можете да спечелите 100 бири и много други награди

Най-четени

Още публикации

Днес можете да спечелите 100 бири и много други награди.

Морската столица Варна с нов уникален фестивал наречен ПивоVarna, който започна на 3-ти октомври и ще приключи днес в 22 часа.

Незабравимият фестивал на бирата е вдъхновен от немския Octoberfest и се провежда под пантеона в морската градина на Варна.

Всяка вечер за гостите на събитието свираха невероятни рок банди, като “Сигнал”, “Черно фередже”, “Тангра” и други. Водещ е Георги Енчев от хитовия дует Румънеца и Енчев.

Началото на събитието е 10 часа, а в следобедните часове топ готвачи демонстрират гурме рецепти за вкусотии приготвени с бира.

Организаторите са подготвили и лунапарк, зони за хранене, забавни игри с публиката и томбола с разнообразни награди за гостите на мероприятието. На закриването на фестивала днес можете да спечелите 100 бири и много други награди, достатъчно е само да пиете бира и да имате късмет. Днес от 20 часа на сцената на фестивала ще забият рок група Kashmir и Стенли, а входа е свободен.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации