24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Ветераните на Спартак Варна с позиция, относно събитията в клуба

Най-четени

Още публикации

Ръководството на ветераните на Спартак Варна излезе с официална позиция за случващото се във футболния клуб.

Припомняме, че собственикът на „соколите“ Павлин Николов обяви, че спира финансирането на представителния тим, след като фенове съблякоха фланелката на треньора Кириякос Георгиу и го набиха на тренировка.

Ето какво заявяват Красимир Зафиров, Бисер Димитров, Пламен Казаков, Божидар Ставрев Иван Петров, Пламен Михов, Антон Фажев, Хугас Месропов, Станчо Герджиков и други ветерани на Спартак:

Бихме искали да кажем на всички, които управляват клуба и го подкрепят, да загърбят личните си интереси и своето его, и да защитят интереса на Спартак.

Клубът трябва да се запази и да продължи да функционира пълноценно, след като стартира силно в елитното първенство и радва своите симпатизанти.

Призоваваме към разум и единомислие, тъй като смятаме, че в този момент всички ръководители и фенове на Спартак трябва да са заедно и обединени, за да не допуснат нашия любим клуб да се разпадне.

Спартак е на всички истински спартаклии, а не на отделни личности, и неговата игра и резултати осмислят съдбите и настроенията на много хора.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации