24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Скандал по БТВ! Костадин Костадинов и Виктор Николаев се скараха за цената на чушките и доматите

Най-четени

Още публикации

В случай, че мандата за съставяне на правителство дойде при нас, ние сме отворени за разговор с всички по нашите приоритети. Първата тема е предоговаряяне на условията, за да си вземем парите по ПВУ. Ще поканим всички. ГЕРБ също, те нас също ни поканиха предния път. 

Това коментира пред Нова тв Костадин Костадинов, „Възраждане“.

Пеевски обаче няма да го поканим, защото той е вреден за националната сигурност на България. Същото е и с другото ДПС. Причината е, че няма добро и лошо ДПС. Така че двете ДПС-та няма да ги каним. А за БСП първо трябва да видим дали изобщо ще влязат в парламента, коментира той.

Нашите условия са да предоговорим условията за нашето членство в ЕС, защото те в момента не са изгодни за нашите национални интереси. Референдум за запазване на българския лев, за да запазим финансовата си независимост, коментира той.

Този път съм добре въоръжен със статистика, ако ще говорим за това и за Хърватия, и тази статистика хич няма да ви хареса, коментира водещият Виктор Николаев.

Г-н Николаев, и аз съм въоръжан. Хайде да не се стреляме тук в студиото, щото накрая няма да е добър изхода за Вас, отвърна му с усмивка Костадинов. 

В крайна сметка Николаев прибегна до своите „оръжия“ и показа на събеседника си снимки от хърватски пазар, където цените са в евро, но пак са по-евтини от нашите стоки по пазарите. 

Ама вие какво ми показвате колко струват чушките и доматите там през май, вие не знаете колко са стрували преди въвеждането на еврото, отвърна Костадинов.

Вижда се, че те са по-евтини от нашите, макар че ние евро не сме въвели, контрира го Николаев.

Еми скъпи са у нас, щото ние нищо не произвеждаме и всичко внасяме и така ще стане и с тока, отвърна Костадинов. 

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации