24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Наташа Монева влезе в студиото на „Преди обед“ с погача и тава сарми в ръцете!

Най-четени

Още публикации

Нашумялата певица Наташа Монева сюрпризира водещите на „Преди обед“ като нахлу в студиото на предаването с вкусни армагани.

Монева донесе на екипа домашно приготвена погача и тава пълна със зелеви сарми, а жеста й зарадва водещите Оля Малинова и Петър Дочев.

С тях Монева си поговори за пътя си от кв. Бараките в Свищов до успешната кариера в Лондон, от където вече се завърна и вече живее отново в България.

В средата на разговора на диванчето до нея седнаха и двете й деца Ивайло и Димана заедно със съпруга й Ивайло Монев, видя репортер на LifeOnline.bg.

Наташа разказа и за изключително странната случка около заснемането на новия й клип към песента й с Валентин Цветков „Питай ме“, която тя нарича „Божия“.

От гостуването й стана ясно още, че Наташа Монева ще вземе участие и в кунцертното турне на Невена Цонева, което тръгва в страната през следващата седмица.

„Много съм щастлива. За първи път ще бъда на турне, хора, тръгвам на турне в България.“, сподели развалнуваната изпълнителка.

източник: LifeOnline.bg.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации