24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Мария Бакалова с голямо признание

Най-четени

Още публикации

Мария Бакалова беше отличена на 42-рия фестивал „Златна роза“ във Варна.

Холивудската ни знаменитост получи приза за женска роля във филма „Триумф“, като наградата й беше поделена с колежката й Маргита Гошева, която също като Бакалова е главна актриса в лентата.

„Триумф“ на Петър Вълчанов и Кристина Грозева спечели голямата награда за пълнометражен филм, приз за сценарий, написан от двамата режисьори, заедно с Дечо Таралежков, както и наградата на публиката.

Бакалова не присъства на церемонията снощи във Варна, тъй като е на снимки в Ирландия, но бе изпратила видеопослание, съобщава БТА.

„Благодаря, че сте се припознали в нашия филм и сте го оценили. Има нещо много сантиментално и вълшебно той да бъде признат. Колкото и универсална да е тази история, колкото да са архетипни образите, в същината си те са дълбоко нашенски. Като български артист винаги е било щастие да мога да се асоциирам с творчеството на Петър Вълчанов и Кристина Грозева. В крайна сметка успяхме да се напаснем и в рамките на месец снимахме този наш триумфален филм. Винаги си личи когато екипът е сплотен и дават всичко от себе си. Щастлива съм че имах възможността да се срещна с хора, които днес мога вече да нарека приятели“, каза още актрисата.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации