24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Капитанът на Черно море специален гост на спортния празник на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

Най-четени

Още публикации

Капитанът на Черно море Даниел Димов беше специален гост на спортния празник на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Именно в двора на училището, тогава Варненска мъжка гимназия „Фердинанд I“, преди 140 години е донесена първата футболна топка в България.

Даниел Димов даде началото на демонстративен мач между футболистите на училищния отбор и техни съученици, който донесе много настроение на децата.

Българската национална телевизия беше на терен, за да отрази събитието и да вземе интервю както от капитана на ПФК „Черно море“, така и от двама от най-изявените спортисти – седмокласниците Даниел Панайотов, носител на награди и отличия в баскетбола, и неговия съученик Тодор Димитров, който блести с постиженията си в плуването.

Спортният празник беше организиран с изключителна грижа и професионализъм от екипа на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, което създаде невероятна атмосфера за всички участници. Нека продължаваме да подкрепяме и развиваме спортните традиции в нашия град, за да вдъхновяваме младите таланти и да изграждаме едно по-спортно и здраво общество.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации