24.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Бойко Борисов за снощния скандал в НС: Вандалско поведение!

Най-четени

Още публикации

Случилото се снощи е ежедневието на несистемни партии, на партии, които толкова са се вкопчили във вашите социологически изследвания, че са готови за 0.5% да продадат за милиарди работещите хора. Беше грешка. Няма повече кой да ни даде милиарди левове за емисиите, за социалните плащания, за рекултивацията и сигурността на миньорите. Явно на българите не им трябват тези пари, щом гласуват за тези партии. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира от Казанлък снощния скандал в НС и съдбата на въглищната енергетика.

„Не съм вярвал, но чаках Бойко Рашков, за да станем мнозинство в зала, защото ставаше въпрос за парите на българите. Видяхме вандалско поведение. В 22-23 часа да си докараш агитките в Народното събрание?! Колеги, които си доведоха агитките, а аз им обещавам, че при всяка тяхна точка ще им водим по 150 души, за да им свиркат на главите.“

Това ли възпитахме снощи в хората и децата? Утре да не се чудим защо ученици се бият, каза още той.

Ние тези пари, които ги загубихме вчера, ще ги вземем от вътрешния бюджет. И няколко години няма да може да ги ползваме. Ако ГЕРБ победи убедително ще успея да предоговоря да върна тези пари от Брюксел. Неслучайно в Пловдив дойдоха само при ГЕРБ и при никой друг. Нека използваме този бонус, който имаме в политиката, и да го направим за хората, коментира Борисов.

Никой в Брюксел не иска да затваря мините и централите – няма спор. Вчерашните решения са минали на комисия. Нямаше дебат. Имаше агитки, които ни поставиха в неравностойно положение, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Вчера, като гледах как ГЕРБ, ППДБ и ДПС бяхме единни, има шансове за след изборите.“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации