19 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 27, 2024

Слави Трифонов: Много политици от Северна Македония имат българско гражданство

Най-четени

Още публикации

Лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов публикува във Фейсбук пост, посветен на ситуацията със Северна Македония и преговорите ѝ за членство в ЕС. Той се изказа остро за политиците в страната, които водят антибългарска кампания. Според него те са двулични, защото доста от тях имат български паспорти. Ето какво пише лидерът на ИТН:

„Искам да бъда безапелационно ясен по отношение на Северна Македония. В Северна Македония има политици, които откровено мразят България и нас българите. На всичкото отгоре, голяма част от тях са двулични, защото много удобно са си взели българско гражданство. За съжаление, Северна Македония в момента е управлявана от подобни политици и те подклаждат народа си към омраза и неприязън към нас, българите. Това е много тъжно, но и много жалко за тях, защото България, като член на Европейския съюз, не трябва по никакъв начин да допуска държава с подобно поведение да започне преговорен процес за присъединяване към Европейския съюз. Единственият начин е те да запишат българите в Конституцията си и да спазват напълно и изцяло, т.нар френско споразумение.

Мисля, че съм напълно ясен!“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации