19.9 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, септември 24, 2024

Рецидивист избяга от домашния си арест и отиде да краде зайци

Най-четени

Още публикации

В петък рецидивист, настанен под домашен арест с гривна за проследяване, се е опитал да извърши нова кражба, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна. Мъжът е с регистрирани множество посегателства и след като за този ден е имал разрешение от съда да напусне дома си, за да отиде до личния си лекар, е влязъл в частен имот и се е опитал да открадне зайци.

Три досъдебни производства са образувани за грабежи – срещу  двама мъже на по 23 години и трима непълнолетни младежи. В събота и неделя, първите двама извършители са отнели мобилен телефон, велосипед и смарт часовник от собствениците им. Вчера е разкрит и грабеж, извършен от непълнолетните младежи, които чрез заплахи са отнели мобилен телефон и дебитна карта, от която по- късно са извършили и неправомерна транзакция. Инкриминираните вещи са намерени и приложени към материалите по разследването. Грабителите са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа, а в центъра за временно настаняване са били отведени непълнолетните.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации