19.9 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, септември 24, 2024

Двама преспаха в ареста заради шофиране с наркотици

Най-четени

Още публикации

През почивните дни, двама мъже – на 21 и 38 години, били задържани в арестите на Първо и Пето РУ за срок до 24 часа, след като пътните полицаи им извършили проби с наркотестове, които установили, че те са се качили зад волана след употреба на наркотични вещества – канабис, амфетамин и метамфетамин. Срещу нарушителите са образувани досъдебни производства.

В събота, около полунощ в района на кк „Св. Св. Константин и Елена“, униформени от Пето РУ  са спрели 25 – годишен водач на лек автомобил, жител на Враца, който по-късно е задържан в ареста за срок до 24 часа. При проверката, полицаите установили, че мъжът е неправоспособен и е в едногодишен срок от влязла в сила присъда за същото деяние. По случая е образувано бързо производство и е предадено на прокуратурата.

С метамфетамин пък е бил задържан 22-годишен жител на Провадия. Преди дни, нарушителят бил проверен от полицаи на тамошното РУ. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации