13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, септември 24, 2024

Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

Най-четени

Още публикации

ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи още лидерът на партията

Ние искаме да дадем гаранция и решения. Затова ние ще правим две неща по времена тази кампания, в което сме доказано най-силни – едното е сигурността. Това заяви в Боровец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България, заяви Борисов. В последните 4 години България е разграден двор, некадърни началници, колко момчета полицаи загинаха, Бог да ги прости. Това е тема номер 1, темата за сигурността, категоричен е Борисов.

Второто, нещо, което ГЕРБ е направил е образоването. За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим.

С всеки мога да работя, който поставя държавата на първо място. Новините започват и свършват в Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, сигурност, саниране, инфраструктура, заяви Борисов.

ГЕРБ може да гарантира, че най-малкото това, което е подадено като проекти, ще бъде вършено. Те трябва да знаят, че нищо няма да се случи в противен случай. 4 години нищо не се случва. 1 година в София, 1 година във Варна нищо не се случва. Строи се метро, което ние направихме, проектирахме и финансирахме. Капиталовата програма на София не се изпълнява, защото те не могат да правят и пишат проекти, заяви Борисов.

Цялата програма образование, всичко ще бъде показано на българите.

Само преди 4 години България беше едноличен лидер на Балканите. Вие строшихте държавата през всичките тези години. Всички неща за Балканите се случваха във Варна и София, подчерта Борисов.

източник: БГНЕС

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации