16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 21, 2024

Времето във Варна – 21 септември 2024

Най-четени

Още публикации

На 21 септември слънцето във Варна изгрява в 6:55 часа и залязва в 19:07 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 12 минути. Фазата на луната е три дни след пълнолуние.

Днес по Черноморието ще има значителна облачност, но без валежи. След обяд по северното крайбрежие облачността ще намалее. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 22°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Във вътрешността на страната ще бъде без валежи. Облачността над по-голямата част от страната ще намалее до слънчево време. Облачно ще се задържи над Югоизточна България, но до полунощ и там облачността ще намалее. Ще духа слаб, в Източна България умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София – около 20°.

Над планините облачността също ще намалее до предимно слънчево време. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации