21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Биляна Янкова осъди Благомир Коцев

Най-четени

Още публикации

Биляна Якова – Ръководител на проект „ Интегриран градски транспорт на Варна“, заведе няколко дела срещу  Община Варна и вече е факт първото Решение на съда. Тя осъди Община Варна представлявана от кмета Благомир Коцев да ѝ заплати трудово възнаграждение ведно със законната лихва за определен период от време, в размер на около близо 14 000 лв.

Нека Ви припомним, че „топ адвоката“ Диан Иванов, частен адвокат на кмета Благомир Коцев, както и другия зам.- кмет Христо Рафаилов, когото вече наричат „всеядния“ и самият Коцев, през месец април дадоха специална пресконференция пред журналистите и публично набедиха и наклеветиха Биляна Якова, за това, че била получавала трудови възнаграждения при „приключен проект“.

Е да де, но съда казва друго…

С Решение № 3284 гр. Варна, 19.09.2024 г., Районен съда – Варна осъди Община Варна да заплати на Биляна Якова приблизителна сума от 14 000 лв.

Нека Ви припомним и това, че тогава Биляна Якова остро се противопостави на всички опити за манипулиране и подвеждане на читателите, зрителите и обществеността за казаните публични лъжи, манипулации и клевети от „тримата анимационни герои“ и които упорито се разпространяваха от варненските медии с изключение на АФЕРА. Тогава тя  изрази своята позиция, като изпрати отворено писмо до всички медии и много лесно ги разобличи с факти и аргументи. Вече е факт и първото Решение на съда.

Очаквайте много скоро шокиращи разкрития от Биляна Якова с факти и доказателства, за вече нанесена финансова вреда на Община Варна от „тримата анимационни герои“ за над 3 000 000 лв. целеви средства по европейски проект…

Кой си е положил подписа и кои търговски дружества незаконно вече са се облагодетелствали с над 3 000 000 лв. целеви средства…

До тогава треперете, драги ми „анимационни герои“…

От тук нататък, очаквайте неочакваното…

И пак ви го казвам, наистина не се захващайте с Биляна Якова, тя спирачки няма. Също като мен!

източник: Веселина Томова / Афера.бг

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации