16.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Тошко Йорданов от трибуната на НС: Лена е хигиенистката, която поддържа санитарния възел ПП

Най-четени

Още публикации

Грозни думи изрече Тошко Йорданов от ИТН по адрес на Лена Бориславова и колегите й от ПП по време на дебатите за освобождаване на председателя на Антикорупционната комисия в парламента. 

ПП наричаха „Възраждане“, защото мислят различно, путинисти, санитарен кордон и какво ли не при положение, че те са санитарен възел. Хигиенистката, която поддържа санитарния им възел Лена, която говори за езика и кое било срамота в парламента, мисля, че точно тя да говори за срамота е много смело. Срамота е, когато използваш ПВУ-то да носочиш пари към собствените си сили, в които си бил и това, което направихте вие – това е срамота. Срамота е да фалшифицираш подписи. Срабома е да си измислиш Общо събрание без хората да знаят. Срамота е да го внесеш в Търговския регистър. Срамота е да си продадеш къщата в Чаталджа и да се правиш на маймуна, че не си я продавал и че не е била твоя. Срамота е вашия Асен Василев да декларира пред КПКОНПИ 60 000, а другия, дето е срамота със съществуването си – Кирил Петков, той пък беше казал, че Василев е изкарал милиони преди това. Това е сериозно противоречие. Или Василев е най-некадърния бизнесмен в света, който е изкарал само 60 000 лева, или е най-кадърния крадец и скривач на доходи в сивия сектор. Ориентирайте се какво ще говорите, коментира Йорданов от трибуната на парламента.

ж

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации