19 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Николай Костадинов за кризата с боклука: От фирмата твърдят, че имат ситуация с техниката, но нещо не разбирам защо този проблем се отразява само на Район „Владислав Варненчик“?

Най-четени

Още публикации

Кметът на район „Владислав Варненчик“ Николай Костадинов пусна пост в социалната мрежа фейсбук, по отношение на проблема с боклука в квартала, видя репортер на медия „Будна Варна“.

Ето какво написа той:

„Уважаеми съкварталци, съжалявам и искрено се извинявам, че за началото на новата учебна година и на прекрасния християнски празник „Вяра, Надежда, Любов“, имаме огромен проблем със сметопочистването в Района! От фирмата твърдят, че имат ситуация с техниката, но нещо не разбирам защо този проблем се отразява само на Район „Владислав Варненчик“? Може би, защото се говореше, че сме най-чистият Район и всички кризи с боклука във Варна досега, ги преодолявахме без особени сътресения или пък да ни се покаже, че колкото и усилия да полагаме идва момент, в който от фирмата ти казват – машините са ни на ремонт, а от общината не са ни платили и не можем да ги ремонтираме (говорих с кмета, казва че имат още срок за извършване на плащане)…?! Дори и така да е, става ми все по-любопитно – защо само във Владиславово!? По отношение на контрола, информирам ви, че до вчера бяха установени 188(за неделя и понеделник) необслужени съда. Санкцията, която ще предложим да им бъде наложена от общината е в размер на 18800лв! Ако незабавно не предприемат действия по справяне с проблема веднага, ги грози (само за днешния ден), още по-голяма глоба! Отново се извинявам за причиненото неудобство и се надявам скоро да излезем от тази мръсотия! Благодаря за разбирането!“

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации