19 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Мъжът на Гани напусна полицията

Най-четени

Още публикации

„Да, истина е. Той взе това решение, а аз го подкрепих“, каза пред „Телеграф“ Гани.Освен че е напуснал полицията, Теодор може да се похвали със съвсем ново поприще – той започва да се развива в сферата на видеозаснемане, монтаж и всичко, свързано с направата на професионални клипове.Естествено, първа от новата работа на мъжа си се възползва Джулката, която не скри щастието си, че с тази си професия Гецов ще прекарва повече време с нея и малкия им син Кай.

Джулиана разказа още, че всъщност Теодор отдавна има склонност към направата на видеоматериали, но едва сега започва да развива тези си способности професионално. В профилите на Джулката в социалните мрежи вече има няколко видеа, монтирани от мъжа ѝ, които се радват на одобрение сред последователите ѝ, а самата тя е безкрайно доволна от работата на любимия си.

Реклама
„Той още от ученик е сглобявал и правил клипчета, оттогава му идва страстта да прави монтажи и по-специално със специални ефекти-VFX – споделя Гани и допълва: – Много е запален и дори си купи професионална техника от-до, работи само с професионални програми и отделя по 8-10 часа всеки божи ден, за да се усъвършенства“.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации