19 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Извънредно! Спецакция във Варна

Най-четени

Още публикации

Операция по наркотичните вещества се проведе в рамките на три дни на територията на Варна, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР в морската столица.

Във връзка с началото на учебната година – от 13 до 15 септември, се проведе Специализирана полицейска операция. По време на акцията, бяха установени 21 непълнолетни младежи на обществени места – след 22:00 часа, без придружител, които по- късно бяха предадени на родителите си.

Действията на полицаите, продължиха с проверка и на 71 търговски обекти, увеселителни и питейни заведения. Целта беше противодействието на разпространение на наркотични вещества и техните аналози, като бяха проверени районите на 42 училища в областта. Броят на задържаните, с различни по вид опиати, е 13. Беше иззета марихуана – около 5 кг. и  метамфетамин в по-малки количества.

Криминалистите на ОДМВР Варна ще продължават да следят за спазването на Закона за закрила на детето, Закона за здравето сред подрастващите и извършват внезапни проверки на местата, за които има информация, че се събират наркодилъри. 

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации