19 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Хороскоп – 18 септември 2024

Най-четени

Още публикации

ОВЕН

Нови възможности

Днес Луната ще навлезе във вашия знак, носейки ви енергичност и нови предизвикателства. Сутринта се будите с мечтателно настроение и до обяд часовете може да вис е сторят по-мудни. В следобеда обаче темпото ще се забърза и пред вас ще се изправят нови възможности и шансове за успех.


ТЕЛЕЦ

Благоприятен следобед

Днес ще погледнете с ново около върху ежедневните ситуации, в които попадате по свое или чуждо желание. В сутрешните часове ще бъдете разсеяни и затова оставете вземането на решения за по-късните следобедни часове, когато и вашите разсъждения са значително по-задълбочени, а мисълта ви – бистра.


БЛИЗНАЦИ

Нова искра

Сряда ви е подготвила нови контакти и сътрудничества. Сутринта ще се вдъхновите от дума, която сте чули съвсем случайно от приятелски разговор или по радиото, телевизията. Има вероятност да се запалите по нещо ново, което да преследвате като своя цел в следващите няколко седмици.


РАК

Следвайте интуицията

Не пренебрегвайте интуицията си в сутрешните часове. Тя ще ви помогне да преодолеете определени пречки в общуването и ще ви посочи с кои хора точно да прекратите взаимоотношенията си в дългосрочен план. Изненадите, които ви се случват днес, ще ви подтикнат към развитие.


ЛЪВ

Амбициозни сте

В този ден сте готови да поемате отговорности. Искате да докажете, че на вас може да се разчита изцяло и напълно. Движението на Луната днес ще ви даде мотивация да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Неочакваните обрати през ценя ще ви държат нащрек. Бъдете готови за предизвикателства.


ДЕВА

Бързи решения

Сутринта ще премине мирно и спокойно за вас, но с напредването на деня е възможно да се появят нови задачи и предизвикателства, които съвсем да разбутат усещането ви за спокойствие. Бъдете готови да се адаптирате и да покажете гъвкавост. Решавайте бързо, без да мислите много-много.


ВЕЗНИ

Възможности

Денят ви е подготвил интересни възможности в професионален план. Ще трябва да действате решително. Да мислите бързо. Използвайте натрупания опит в живота си при вземането на решения. Не пренебрегвайте вътрешния си глас и думата на интуицията, защото така ще се предпазите от грешки.


СКОРПИОН

Умора

Будите се с усещане за умора. Недоспали сте. Едва ли сутрешните часове могат да се нарекат активни и ползотворни за вас. Затова и не се насилвайте да вършите каквото и да било тогава. Следобед очаквайте позвъняване от човек, който представлява авторитет в живота ви. Ще ви поднесе интересно предложение.


СТРЕЛЕЦ

Мислете бързо

Ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм в днешния ден. Ще ви се наложи да мислите бързо, да решавате бързо и да действате според ситуациите, в които попадате. Сряда е от дните, в които всяко взето решение бързо ще дава своето отражение в ежедневието ви.


КОЗИРОГ

Забързано темпо

В сряда ще бъдете изправени пред задачи, изискващи бърза реакция и адаптация. Сутринта ще е по-спокойна и подредена. Свършете тогава предварително планираните си ангажименти. В следобеда енергията рязко се променя и темпото се забързва. Ще настъпи хаос в действията ви. Овладейте го.


ВОДОЛЕЙ

Вдъхновение

Този ден ви носи вдъхновение и желание за промени. Сутринта обърнете внимание на вътрешния си мир и хармония. Започнете деня с медитация, благодарност и молитва. В следобеда ще попаднете в ситуации, които изискват да проявите креативност и да изявите вече научени знания в миналото.


РИБИ

Приятна сутрин

В сряда сутрин ще бъдете доста по-разсеяни от друг път. Ще се отдадете на мечтателност и ще искате да се занимавате с дела, които ви доставят удоволствие. Работата, разбира се, ще отстъпи на заден план. Но в следобеда от вас се иска да сте по-мобилизирани. Възможно е да ви се наложи да вземете финансово решение.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации