21.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, септември 18, 2024

Шефовете на bTV спрели Натали Трифонова за водеща на „Преди обед“

Най-четени

Още публикации

Креативният продуцент на шоуто Георги Тошев призна миналия понеделник, че отдавна иска да работи с танцуващата синоптичка. Плановете му обаче са били осуетени от шефовете в Би Ти Ви. Те имали други планове за блондинката.Повече от месец след като „Уикенд” съобщи, че името на Натали Трифонова е било обсъждано при избора на нова водеща на „Преди обед”, продуцентът Георги Тошев публично потвърди тази информация. Той и чаровната синоптичка бяха първите, които миналия понеделник седнаха срещу водещия на „Тази сутрин” Златимир Йочев в новото студио на предаването. Това стана 3 часа преди да бъдат официално обявени имената на трите нови лица в „Преди обед” – Зейнеб Маджурова, Франциска Йорданова и Оля Малинова.

Йочев представи Тошев и Натали, уточнявайки, че продуцентът може да разкрие тайни от кухнята на предаването си, защото то също стартира с нов сезон. „Коя е новата водеща? Добро утро! Натали Трифонова! Всички да се успокоят!”, отговори Тошев. Тази шега беше повторена няколко пъти, преди продуцентът да уточни, че в нея има огромна доза истина. Той действително е смятал да вземе Натали, но ръководството на телевизията е спънало тези планове.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации