18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, октомври 23, 2024

Ивелин Михайлов: Малтретират децата ми и служители, полицията е съучастник

Най-четени

Още публикации

Ивелин Михайлов, който се представи не като лидер, а като „един от основателите” на партия „Величие” заяви по bTV, че детето му е малтретирано и тормозено от „псевдожурналисти” и влогъри. Той заяви също, че полицията е съучастник в тормоза, защото не реагира на сигналите му, включително и за заплаха за убийство, отправена срещу него. Михайлов разказа и за случай със служителка на Исторически парк, която е тормозена от полицаи на пътя и в крайна сметка ѝ е отнета книжката.

Извън тези обвинения и разкрития, Ивелин Михайлов заяви, че вече е получил заплаха, че 30% от депутатите му в следващия парламент ще бъдат купени. По обяснението му информацията е дошла „през човек”, който я има от бивш политик, а сега бизнесмен, който работи с кръга около Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Михайлов разкри също, че този път ще води листи на „Величие” за предсрочните избори, като най-вероятно едната ще е в Плевен.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации