22.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

сряда, септември 18, 2024

Хороскоп – 9 септември 2024

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще можете лесно да преговаряте с другите. Ще бъдете изключително проницателни и убедителни. В същото време ще можете да вземете предвид интересите на вашия събеседник и да излезете с взаимноизгодно решение. На някои Овни ще бъде предложена помощ от влиятелни покровители. Има възможност за леко увеличение на доходите. Благоприятен ден за покупка или продажба на недвижими имоти.

Вдъхновението и интуицията ще ви позволят да разберете идеално вашите близки. Ще бъде възможно да се възстановят тези отношения, в които е имало охлаждане. Не е изключено началото на служебен роман.


ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Позитивното отношение ще има положителен ефект върху вашия бизнес. Но в същото време не трябва да надценявате възможностите си. Бъдете търпеливи, не прибързвайте със заключенията и не вземайте прибързани решения. Телците, които отиват на дълги пътувания, трябва да планират времето си с голяма точност, вероятни са големи забавяния.

Втората половина на деня е подходяща за преговори, обсъждане на важни въпроси и общуване. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които скоро ще се окажат полезни за вас. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини.


БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)

Обстоятелствата ще ви накарат да промените плановете си за деня. Това едва ли ще ви зарадва, но с правилно отношение можете да избегнете много проблеми. Не бива да се стремите на всяка цена да вземете надмощие във всеки спор. Понякога и вие можете да грешите. Пазете се от прекомерни разходи и импулсивни покупки. Ако е възможно, не трябва да започвате важни неща.

Много Близнаци ще станат особено проницателни и внимателни към другите. Би било хубаво да имате романтична среща вечерта. Ще измислите необичаен начин да зарадвате любимия човек.


РАК (22 юни – 22 юли)

Ще имате много успешни възможности, които е важно да не пропускате. Оптимистичното отношение ще ви помогне да решите много важни проблеми. Сключените сделки и подписаните договори ще донесат осезаеми печалби. Много Раци ги очаква насърчение от началниците. Добър ден за защита на позициите ви и придобиване на нови съюзници.

Началото на служебен роман е доста вероятно. Социалното общуване ще бъде благоприятно. Лесно ще направите добро впечатление на другите и ще можете да установите полезни връзки.


ЛЪВ (23 юли – 23 август)

Започнете деня си с рутинни задачи, които обикновено са лесни за вас. Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху сериозните неща и да определите правилно приоритетите. Вашата категоричност може да предизвика разногласия с колеги, което няма да се отрази добре на резултатите от работата ви. Бъдете търпеливи, положителните тенденции скоро ще надделеят.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за решаване на възникнали въпроси. Ще можете лесно да разберете дори непозната тема и да намерите правилния начин за справяне с проблема. Близките хора с готовност ще подкрепят вашите идеи и предложения.


ДЕВА (24 август – 23 септември)

Ще трябва да промените плановете си в движение и да се адаптирате към ситуацията. Промените в настроението ще създадат проблеми, които биха могли да бъдат избегнати. Призовете за помощ със сдържаност и хладнокръвие, тогава ще успеете да направите всичко необходимо и да коригирате допуснатите грешки. Много Деви ще станат склонни към импулсивно харчене, за което скоро ще съжаляват.

Втората половина на деня е благоприятна за непринудено общуване. Ще можете да спечелите дори дългогодишни недоброжелатели. Някои от тях ще преминат на ваша страна и ще станат надеждни съюзници.


ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

През първата половина на деня ще е по-добре да се концентрирате върху текущата работа. Подредете документите си и коригирайте предишни грешки. Проверете дали има незавършени задачи, които бихте могли да свършите бързо и без много усилия. Оставете всички сериозни проекти за следобед.

Малко по-късно ще почувствате прилив на сили и вдъхновение. Проницателността и добрата интуиция ще ви подскажат правилния път в спорни ситуации. Много Везни ще получат шанса да възстановят отношенията с човека, който им е липсвал.


СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще ви се наложи едновременно да решавате служебни въпроси и домашни проблеми. В същото време ще се справите успешно с всичко благодарение на възможността за бързо превключване. Добър ден за пътувания и командировки, ще решите всички важни въпроси. Не се притеснявайте да правите предложения за подобряване на работния процес. Вашите идеи ще бъдат високо оценени от ръководството.

На много Скорпиони няма да им попречи да отделят време за общуване с по-възрастни роднини. Опитът им може да бъде полезен и да наведе на нужните мисли. Вечерта е добре да сте в компанията на близки приятели или да отидете на романтична среща.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Сутринта няма да е много ползотворна, така че постепенно ще навлизате в работния процес. Ще бъде добре да установите нови контакти и да заздравите съществуващите връзки. Вашето прозрение ще помогне за решаването на много важни въпроси. Ако вашите колеги ви помолят за помощ, не отказвайте. Това няма да ви натовари и ответната благодарност ще ви бъде много полезна в близко бъдеще.

Вечерта повечето Стрелци трябва да разговарят с онези роднини, с които не са се виждали дълго време. Можете да обсъждате теми, които засягат всички. Напълно възможно е намирането на компромисно решение да бъде по-лесно от очакваното.


КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Бъдете търпеливи и не прибързвайте с нищо. Не винаги е възможно веднага обективно да се оцени ситуацията. Понякога ще трябва да проверите отново информацията или да отделите малко повече време за мислене. Ако е възможно, отложете  важни задачи за по-късно. Могат да възникнат трудности с работа, която изисква да сте внимателни и съвестни. 

Втората половина на деня ще бъде значително по-добра. Повечето Козирози ще успеят лесно да постигнат взаимно разбирателство с другите, да получат тяхната подкрепа и помощ в подходящия момент.


ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Опитайте се да не губите време и да започнете сутринта с най-важните задачи. Интуицията, вдъхновението и проницателността ще ви помогнат да достигнете до важни хора, да прецените вашата гледна точка и да постигнете впечатляващи резултати. Няма да има и най-малък проблем в отношенията с колегите. В средата на деня обаче са вероятни промени в настроението, което ще ви попречи да се съсредоточите върху важното.

Семейните Водолеи ще трябва да се заемат с домакинските задължения следобед. Това няма да ги натовари много, но ще ги принуди леко да променят плановете си за вечерта.


РИБИ (20 февруари – 20 март)

Сутринта ще трябва да отделите малко време за решаване на битови проблеми. Но бързо ще се справите с тях. След това денят ще се развие доста благоприятно. Малко вероятно е да успеете да постигнете забележими висоти, но текущите задачи няма да ви създадат ни най-малко затруднения. Взаимодействието с колегите ще бъде ползотворно. Ще можете да разберете въпроси, които убягват на някого от дълго време.

Вечерта ще имате възможност да се възстановите и да натрупате приятни впечатления. На Рибите, които са във връзка ще им достави голямо удоволствие романтична среща на ново място.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации