17 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Борисов: Днес е важен момент в историята на България за етническия модел

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Днес е доста важен момент в историята на България и за етническия модел. ГЕРБ е гарант за всички, които са в нашата партия, че ще правим всичко възможно този модел да се запази. Това заяви Бойко Борисов от Шумен. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в града, където обсъжда бъдещето на индустриалния парк в града.

„В този насипен парламент нищо не може да се случи. Българите имат възможността на 27 октомври да преценят дали ще гласуват за малки партии, които само да се изказват, или ще гласуват за партиите, които ще управляват следващите четири години“, заяви каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново коментира, че през последните четири години няма инвестиции в големи инфраструктурни проекти. Той обеща да върне старата програма за саниране на жилищата.

„Всеки, който подкрепя това, което предлагаме в следващия парламент, е наш партньор“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„ГЕРБ трябва да си стъпи на мястото, да стане още по-голяма партия, за да може да гарантира, че това ще се случи (бел. от ред. – програмата на ГЕРБ). Ние правихме и привличахме инвестиции, сега ми задават въпроса, ако не управлявате, къде отиваме“, категоричен бе той.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации