20.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Спартак Варна представи новия си треньор

Най-четени

Още публикации

На специална пресконференция днес от 13:00 ч. на ст. Спартак бе представен новият треньор на клуба. Това е добре познатият на синьо-бялата общност кипърски специалист – Кириакос Георгиу. Негови помощници ще бъдат Леван Апкарян, на който клубът ще използва Про-лиценца, и Михаил Цоков.

В пресконференцията участие взе собственика на клуба – Павлин Николов, както и Асен Миланов и изпълнителният директор на клуба – Давид Дараджански.

Той от своя страна заяви, че ще се постарае да запази възходящата линия, по която се движи отбора. Кипърецът побърза да се обърне и към привържениците на отбора и да поднесе своите извинения към тях, ако ги е разочаровал в миналото.

На въпрос дали би разкрил как е помагал, Кириакос лаконично заяви, че това, което е направил, го е направил за Спартак Варна, а не за някого конкретно.

След като Александър Томаш изненадващо напусна клуба, за да премине в ЦСКА-София и то само след 6 кръга от началото на първенството, варненските соколи останаха без стартши-треньор.

След мача с Левски, собственикът на Спартак – Павлин Николов направи интересни изказвания, от които стана ясно, че до голяма степен успешното представяне на отбора се дължи на усилията от страна на цял екип, в който влиза и Кириакос Георгиу.

Кипърският специалист е добре познат на спартаклийската общност – той заемаше длъжността помощник-треньор, а след това беше и старши-треньор на клуба през 2020 г.

Още след изказването на Павлин Николов, в медийното пространство и в социалните мрежи се появи предположение, че именно Георгиу ще застане начело на клуба.



Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации