21.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Гала отгледа чудни домати

Най-четени

Още публикации

Тъкмо между тях водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв разпредели част от ваканцията си. Блондинката, която тази година празнува 57-мия си рожден ден, се щракна в началото на август от Вилфранш сюр Мер – курортен град на Френската Ривиера. От там водещата препоръча много вода – и за пиене, и за плаване, при високи температури, както и добра слънцезащита. И, съвсем очаквано, щракна слънцезащитния крем на своята козметична марка на морски фон. Снима се и с любимия си Стефан, позира и при разходката им по китни, малки улички.

Само 4 дни по-късно Гала изненада с клипче от градината на вилата си. Мъжът й Стефан я снима как чисти израстъци, които взимали от силата на растенията – в случая става дума за домати. Ако пропуснела процедурата, доматите им нямало да станат големи и да узреят добре. Гала обяснява в клипчето, че даже отрязала върховете на стъблата, защото започнали да стават много високи. Секунди по-късно Гала откъсна един доста голям и червен домат. Тези, които следят отблизо интересите и са запознати с предпочитанията на водещата, трябва да са сигурни, че доматите й са абсолютно био производство. Изглежда Гала е доста добър градинар, защото въпреки поястоянната жега това лято, градината й е в перфектно състояние. Много по-опитни градинари не могат да се похвалят с добра реколта домати тази година.

Откакто със Стефан са построили къщата си край язовир Искър, не пропускат уикенд, който да прекарат в нея. Водещата обича сутрин да си направи кафе и да си го изпие, разхождайки се боса на двора. Стъпва в тревата – идеално подравнена от Стефан, заглежда се във водната шир и релаксира, без да ангажира ума си с натоварващи или просто излишни мисли. Това е най-добрият начин, по който Гала си почива от работната седмица. Колкото и да е стресирана, и преуморена, когато отиде във вилата си край язовир Искър, водещата веднага добива усещането, че е стоварила огромен товар от плещите си. Там и тя често събира приятелите си, пише „Уикенд“.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации