15.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Ученици от Варна заляха с благодарствени писма учители

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Изпращането на благодарствени писма от родители и ученици във Варна до учители и Регионалното управление на образованието сякаш се превърна в традиция през последните години. Засвидетелстването на признателност е облечено в красиви думи, които всеки може да прочете на страницата на РУО, научи Moreto.net.

Обикновено писмата започват да „валят“ към края на учебната година. Адресирани са както до колективи от детските градини, така и до класни ръководители в училищата. Изпращани са както от родители, така и от цели класове или индивидуални ученици.

Тази година писмата на сайта на РУО от последните месеци са около 20.

„Благодарим за всеки един момент, в който г – жа Атанаска Неделчева дава стимул и сили на децата, за да продължат напред и да не се предават, за търпението, за отзивчивостта и готовността винаги да помогне, разбере и изслуша търпеливо както нашите деца, така и молбите на родителите.“, гласи част от писмото на родители на седмокласници в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“.

„С внимание и човещина, тя създаде клас, в който различните индивидуалности не се съдят, карат и делят, а се приемат, допълват и работят заедно в разбирателство и търпимост.“, гласи част от писмото на родители на четвъртокласници от ОУ „Антон Страшимиров“ към класната ръководителка Марина Иванова.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации