16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

ПП-ДБ събра 84 подписа за оставката на Антон Славчев, обяви Лена Бориславова

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

ПП-ДБ са събрали 84 подписа, за да поискат оставката на шефа на Антикорупционната комисия Антон Славчев. Това каза Лена Бориславова от коалицията, предаде „Труд“.

Освен ПП-ДБ, подписката са подкрепила „Възраждане“ и двете фракции на „Величие“.

„Очакваме да имаме подкрепа в зала, тъй като Славчев е кадър на Пеевски. Това е едно мерило, да видим дали може на има ГЕРБ без Пеевски. Времето е достатъчно преди да излезем в кампания, имаме всички основания и фактори защо господин Славчев не трябва да оглавява. Днес сме внесли искането с подписите, то трябва да бъде разпределено на комисията след които да бъде включено в дневния ред. Това може на стане и следващата седмица така и след депутатска ваканция септември. Разписано е в проекта на решение. Славчев не е титуляр, той е определен от Пламен Георгиев, без да има дебат по тази тема. Той на практика оглавява комисията, докато има разписано как трябва да бъде избран следващият председател”, каза още Бориславова.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации