18.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Катерина Кръстева  е новата “Мис България – Варна” 2024

Най-четени

Още публикации

Катерина Кръстева по-разпознаваема в социалните мрежи като Kitty К, бе избрана за представил на Варна на конкурса “Мис България”.

Нейни подгласнички станаха Гергана Желева, която бе избрана да представлява Добрич на националния конкурс и Тея Симеонова. В надпреварата за титлата се включиха дузина красавици избрани от над 50 кандидатки чрез онлайн кастинг.

За първа година веригата прави собствен регионален конкурс във Варна и областта. Събитието протече в три кръга с най-новите колекции на Wolf Walley, банските By Gael и официалните рокли на Галя Иванова от бутик “Стил Г”.

В програмата се включиха клуб по танци „Стар денс“, младата звезда Ангелина Милева, популярния дизайнер и изпълнител Красимир Недялков и други.

Членове на журито бяха и Гаел Санчес – организатор на “Мис България”, Ирина Папазова – собственик на “Мис България”, шоумена Красимир Недялков, PR експерта Десо Димитров и три носителки на титлата “Мис България” – Наталия Гуркова, Сара Младенова и Илияна Борисова. Водещ на събитието бе Боян Стоянов актьор от “Държавен куклен театър” – Варна.

За визията на участничките ще се погрижиха професионалистите от Ogranic Hair & Beauty salon Bellezza, студио за красота “Ивели” и Yoana Miteva Makeup artist.

Хореографията на конкурса беше направена от Ева Добрева и Сабин Асенов – хореограф на “Мис България” и “София фешън уик”. Участничките получиха подаръци от Christian of Roma, а победителката получи златно колие с корона от Antiques & Gold, както и правото да представи Варна на финала на “Мис България”.

Конкурсът ще се проведе в The Brick Port на морска гара Варна, където беше и афтерпартито с участничките и групата Brick Monkeys.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации