17 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

След 16 часа на парапета на Аспарухов мост, мъж се отказа да скача

Най-четени

Още публикации

Благополучен край на поредната драма със самоубиец на Аспарухов мост във Варна

Благополучно приключи драмата с млад мъж, който искаше да скочи от Аспарухов мост. Краят на поредния опит за самоубийство е сложен около 11:30 ч., когато полицаите са успели да свалят мъжа, заплашващ от снощи да сложи край на живота си, предаде Днес плюс.

Снощи, около 20 ч., мъжът седнал на рампа под моста, която представлява обслужващо техническо съоръжение. На мястото веднага са пристигнали експерти и психолози, които за пореден път се опитват да го разубедят да не слага край на живота си. Това е втори опит за самоубйство, който 38-годишният прави.

На място цяла нощ екипи на полицията, пожарната и експерти са опитвали да го разубедят. Той обаче е поставил условия, свързани с личните му отношения със съпругата му. 

Новият опит за самоубийство на младият мъж предизвика задръстване на моста, тъй като на мястото се намират автомобилите на полицията и е отцепен участъка около него.

Драмата се разиграва в платното посока Варна.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации