16.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 21, 2024

„Пирогов“: Състоянието на Иван Гарелов остава изключително тежко, няма положителна промяна

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Няма положителна промяна в състоянието на Иван Гарелов. То остава изключително тежко, съобщиха в събота от Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Пирогов“, цитирани от Дир.БГ.

Екипът на неврореанимацията продължава да се бори за живота му, допълват от там. 

В средата на юли журналистът и дългогодишен водещ на култовото публицистично предаване по БНТ „Панорама“ претърпя инцидент в курорта „Свети Влас“, където е работил върху новата си книга „За какво мечтаят жените“. Вследствие на инцидента той получи черепна травма и кръвоизлив в мозъка.

Първоначално бе транспортиран в бургаската окръжна болница, където го поеха неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на реанимацията, но впоследствие Гарелов бе преместен в реанимацията на „Пирогов“.

81-годишната телевизионна легенда от години прекарва част от лятото в курорта „Свети Влас“. От известно време са го мъчили проблеми с краката, но не това е била причината за инцидента, стана ясно през юли. 

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации