18.4 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Без книжка, хвърчи с нередовна кола, даде и на хлапак да покара

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Криминално проявен, управлявал нерегистриран по законния ред лек автомобил, е спипан от полицията в Монтанско.

На 31 юли към 22.45 часа от тел. 112 е получен сигнал, че в ломското село Комощица няколко пъти преминал автомобил без светлини и с висока скорост. Изпратен бил екип униформени от участъка в Якимово.

При извършената проверка лекият автомобил е открит паркиран в частен имот в селото. Справка показала, че регистрационните му табели са издадени за друг автомобил, както и че е с прекратена регистрация, пише Bulnews.

При проведено разследване е изяснено, че на същия ден, между 17.30 и 18 часа автомобилът „Фолксваген Голф“ е бил управляван от с. Ковачица до с. Комощица от 42-годишен рецидивист, който е неправоспособен водач. Към 22.30 часа същата нощ той предоставил за управление возилото на 16-годишен младеж от село Комощица, също неправоспособен.

По случая са съставени 3 акта на 42-годишния и акт на непълнолетния. Разпитани са свидетели и е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации