16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Вишева чукна 35 без нито една мома от „Ергенът“

Най-четени

Още публикации

Както Hotnews.bg вече писа Диян Вишев, който се разделил с майката на Надежда докато тя е още невръстна, е богат бизнесмен. Той върти хотели и заведения на Цигов чарк и по южното Черноморие. Четирите му фирми работят още в сферата на внос-износа, дизайна, спедиторската дейност. За празника си Надежда бе още в компанията на плеймейтката Жанета Осипова, гримьорът Ивайло Колев, но на купона не присъства нито една мома от предаването.

Бащата живее с по-млада дори от самата Надежда жена, която се показа в „Ергенът“ и дори даваше съвети за стабилна връзка. За разлика от родителя си, финалистката в романтичното предаване няма мъж до себе си, като изключим сина й, плод на любовта й с гръцки бизнесмен.

Тя не можа да намери приятелки сред жените, състезаващи се за сърцето на Алек, за разлика от момичетата в сезон 1. Само преди две дни Дениз празнува своя рожден ден заедно с победителката Виктория Капитонова.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации