16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 21, 2024

Предложение за брак на плажа във Варна предизвика възторг и аплодисменти (снимки)

Най-четени

Още публикации

Романтиката завладя брега на плаж Аспарухово във Варна в последния ден на юли, видя репортер на Moreto.net, който по случайност се озова на мястото.

Вълнуващо предложение за брак малко след залеза се превърна в събитие, което една млада двойка ще помни дълго. На пясъчната ивица бяха поставени светещи букви, изписващи „Омъжи се за мен“ на английски.

Балони във формата на сърца изпъстряха атмосферата, добавяйки нотка на вълшебство към пътеката осеяна с рози, по която бъдещата годеница пристъпа.

Романтичното предложение събра погледите на случайни минувачи и предизвика възторг и аплодисменти. Сълзи от радост и усмивки озариха лицата на двойката, когато тя каза „да“, внасяйки ново начало в техния съвместен живот.

Събитието се превърна в малък празник на любовта, напомняйки на всички, че романтиката все още съществува и може да бъде намерена в най-неочакваните моменти.

снимки: Moreto.net

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации