16.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

четвъртък, септември 19, 2024

Целият юридически и бизнес елит се качва на яхта за наградите Bright Awards

Най-четени

Още публикации

Ексуправляващите на Софийската Адвокатска Колегия и Бургаската Адвокатска Колегия ще станат част от най-яркото морско събитие – наградите за бизнес и туризъм Summer Bright Awards. Те ще се проведат на 3 август от 18:30 часа в Несебър. Самите призове се раздават на 85-футова яхта в открито море.

Освен че от юридическия и бизнес свят ще получат статуетки, ще бъдат отличени и най-успешните компании за туризъм – хотели, ресторанти, туристически агенции, общини, които развиват туризма в България.

Най-успешното морско събитие за трета поредна година се организира от Балканска Медийна Асоциация, с подкрепата на Министерството на туризма и Комисията по туризма към Народното събрание.

Над 20 медии са партньори на церемонията, като генерален медиен партньор е Българското Национално Радио и лично генералният директор Милен Митев присъства всяка година и връчва една от наградите.

Събитието се провежда в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми, като по последни статистически данни те са над 200 000 в България.

Наградите Bright Awards са за най-голям принос на предприемаческия и туристическия бранш, като целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики, адекватно развитие на човешкия капитал, лични качества и достижения. Да се подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики на Черноморския бизнес и туризъм, да увеличи техните стремежи за по-добро качество на живот в региона.

Компаниите получават възможност да споделят своите успехи с обществото. Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и младите предприемачи, да се стремят към успеха по почтен начин.

Церемонията се осъществява с подкрепата на дентален център ЕО Дент, Бутик Холидей – Пирин, козметика Биотрейд, Рилска водка, вината Бонония Естейт, Вила Синтика, Бюти студио Карада, верига Гранд Хотели, Титан Еволюшън.

Медийна подкрепа на събитието оказват телевизиите България 24, Евроком, Канал 0, Българското Национално Радио, радио Мая, вестниците Стандарт и Марица, Информационните агенции Блиц и Крос, онлайн медиите – Либерта.бг, Дромомания, Епицентър, Столица бг, Грамофона ком, Будна Варна, Темида тв, Инвестбилд, БиЛайф, БиНюз и Хайлайф Медия Груп.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации