21.5 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, септември 20, 2024

Меле! Хлапак с лъскав „Мерцедес“ блъсна колата на връстничка

Най-четени

Още публикации

Тежка катастрофа е станала тази нощ в идеалния център на Враца, предаде BulNews. Хлапак с лъскав „Мерцедес“ е блъснал друга кола, като при инцидента е пратил двама души в болница.

Мелето се е разиграло около полунощ. 18-годишен младеж с книжка от едва един месец шофирал лъскавото и мощно возило по улица „Кръстьо Българията“. Точно след пешеходната пътека на Пробива, той се блъснал в идващ откъм пряката за „Тракийската принцеса“ лек автомобил „Ситроен“.

Другата кола е шофирана от връстничка на хлапака, която също е с книжка от месец. При удара тя и спътникът ѝ – също 18-годишен, са откарани в болница. Момичето е с охлузвания и натъртвания по тялото, а момчето – с хематом в областта на дясното слепоочие. И двамата са освободени за домашно лечение.

Нанесени са обаче сериозни материални щети по автомобилите. „Мерцедес“-ът за 80 000 лева е със смачкана предница, а малкият „Ситроен“ е смазан от лявата страна.

Водачите са изпробвани за алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации