25.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 21, 2024

Дара Екимова с „взривяващо“ шоу тази вечер край Варна

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Дара Екимова ще „взриви“ тази вечер Бяла за Седмицата на морето. Младата изпълнителка ще се качи на сцената на Летния театър в 21:00 часа, за да представи своите най-големи хитове и да зареди публиката с енергия и емоции.

Концертът на Дара Екимова в Бяла обещава да бъде незабравимо преживяване за всички присъстващи. С нейния уникален глас и харизматично присъствие, тя ще представи популярни свои песни.

Това е идеалната възможност за почитателите на съвременната българска музика да се насладят на изпълненията на една от най-ярките звезди на сцената в момента.

Не пропускайте тази вълнуваща среща с Дара Екимова в Летния театър на Бяла на 31 юли от 21:00 часа. Очаква ни една нощ, изпълнена с музика, емоции и много настроение!

Седмица на морето в град Бяла стартира на 29 юли и ще продължи до 4 август 2024. Това е едно от най-очакваните събития на лятото, събиращо жители и гости на града за седмица, изпълнена с културни и забавни мероприятия. Тази година, от 29 юли до 4 август, фестивалът обещава да предложи разнообразие от активности, които ще задоволят вкусовете на всички възрасти.

Програмата включва концерти на известни изпълнители, оркестри, бендове, танцови ансамбли, които ще се проведат всяка вечер на сцената на лятното кино в град Бяла. Музикалните събития ще предоставят разнообразие от жанрове.

За най-малките гости на фестивала са организирани конкурси като “Пясъчни замъци“ и “Рисунка на асфалта“. “Пясъчни замъци“ се провежда на плажа, а “Рисунка на асфалта“ пред сградата на Община Бяла. Тези конкурси дават възможност на децата да проявят своята креативност и да се забавляват. Темата на рисунките ще бъде морето, което ще вдъхнови децата да създадат красиви и уникални произведения на изкуството.

“Седмица на морето“ е традиция в Бяла, започнала през 80-те години на миналия век. През годините събитието се е развивало и днес представлява важна част от културната програма на града. В последните няколко години продължителността на фестивала се е увеличила, за да предложи още повече забавления и културни преживявания на своите посетители.

Седмицата на морето в Бяла стартира с шоу на легендарната българска рок група Б.Т.Р.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации