17 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 16, 2024

Проклятие над „Ергенът“-победителките самотни и без деца

Най-четени

Още публикации

Рускинята е заета с осигуряването на висок стандарт за бъдещите си наследници, както и на себе си, затова не се притеснява, че биологичния й часовник тиктака. За раждането на дете е нужен и баща, а пък Капитонова така и не показва мъжа до себе си, който й помага да кара маркови автомобили и да носи дизайнерски дрешки, напомня Hotnews.bg. Първата победителка в „Ергенът“ все още не е създала семейство, подобно на втората Валерия.

„Извинявам се пред бъдещите ми деца, че се бавя. Майка ви е заета с това да ви уреди всичко в живота оше преди да сте се родили“, написа Капитонова.

Валерия и вторият ерген Евгени пробваха да бъдат семейство, но към днешна дата двамата са разделен, но се опитват да поддържат впечатлението, че все още са двойка, за да получават повече рекламни договори. От блестящата кариера на пианиста Евгени няма и следа, а бившата дама на сърцето му продължава да се грижи безкористно за изхвърлени животни, което й прави чест.

Последният сезон на „Ергенът“ завърши без победителка, след като недоразумението Алек избяга. И двете моми Надежда Вишева и Маги Томова, които напразно го чакаха, все още нямат нито сериозен мъж до себе си, да не говорим за деца. Така че е логично да се запитаме тегне ли проклятие над „Ергенът“ и коя ще е следващата търсачка на слава, която ще има смелостта да го спечели?

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации