16.2 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 21, 2024

Алекс Богданска смени луксозните почивки с хижа

Най-четени

Още публикации

Моделката и инфлуенсър се снима преди дни край хижа Мусала, която е разположена близо до брега на седмото Мусаленско езеро. Богданска позира в спортен екип, седнала на камък, и съзерцава природните красоти, които я заобикалят.

Най-вероятно на планинския й воаяж с нея да е бил и новият й приятел Мартин Иванов-Светломиров, който става все по-известен и се радва на първите си музикални участия, тъй като е самоук певец. Историята помни също, че той е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, но тя явно не му е ударила рамо с музикалната кариера. Мартин се занимава с бизнес, но има и богати родители. Иванов е по-добре финансово и от Алекс, и от бившата й изгора Даниел. Именно такъв мъж търсеше Богданска, защото скандалите за пари бяха основната причина да се разведе с бившия си съпруг. Хубавицата се ядосваше на бившия си мъж, че няма болезнени амбиции да печели пари.

снимка: фейсбук

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации