7.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

петък, октомври 18, 2024

Времето във Варна – 27 юли 2024

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

На 27 юли слънцето във Варна изгрява в 5:54 часа и залязва в 20:36 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 42 минути. Фазата на луната е един ден преди последна четвърт.

Днес по Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, но валежи не се очакват. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 28°-30°. Температурата на морската вода е 28°-29°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вътрешността на страната ще бъде предимно слънчево. След обяд над Източна България ще се развива купеста облачност, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб, в Източна България умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София – около 30°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток, по високите части от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 25°, на 2000 метра – около 18°.

Реклама
spot_img

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации