18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Пеевски: Искам да знам Христо Иванов-Шехерезадата колко срещи има с шефа на съда и главния прокурор

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Нищо не се случва. Тепърва ще ви разказвам как са потулени делата на цялата коалиция ПП-ДБ и на техния баща Радев и защо нищо не прави прокуратурата. Тепърва ще говорим по тези теми. Това заяви пред журналисти председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По-рано днес Пеевски изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за дейността на Временната комисия от 49 НС за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия финансов министър Асен Василев в тях.

„Проучете колко дела има или проверки, на теми, които сте изнасяли в медиите, и не се работи. Вие да е чули нещо да се случва „Лукойл“, по натиска над министър Йоловски от Кирил Петков и Божидар Божанов – новото лидерче, което се опитат да ребрандират на тази партийка. Пълен чадър над тези хора“, допълни той.

„Искам да знам Христо Иванов – Шехерезадата колко срещи има с шефа на съда и с главния прокурор – този път не на мазно кафе, а на уиски и фъстъчки“, пита Пеевски.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации