21.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 7, 2024

Голям интерес към международен музикален конкурс за вокално и танцово изкуство „БЪДИ ЗВЕЗДА“

Най-четени

Още публикации

Неочаквано голям интерес и тази година на Международен музикален конкурс за вокално и танцово изкуство „БЪДИ ЗВЕЗДА“.


На 25 – 28 юли 2024 година в морската ни столица Варна за четвърта поредна година ще се проведе Международен музикален конкурс за вокално и танцово изкуство „БЪДИ ЗВЕЗДА“, организиран от Сдружение „Старс Академи“.
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд Култура – Община Варна.


Четири дни над 500 деца от цяла България ще имат възможността да покажат своите таланти в сферата на музикалното и танцово изкуство в направления Фолклор, Танц и Вокал.
Престижно професионално жури с международно признание, опит и известност в състав Етиен Леви, Йорданка Христова, Мими Иванова, Георги Низамов, Елица Тодорова, Бинка Добрева, Кремена Шопова, Иван Христов и Христо Хаджимихайлов ще оценяват явно младите таланти.


Конкурсът „БЪДИ ЗВЕЗДА“ дава поле за изява на таланти от различни възрастови групи, с цел да им помогне да сбъднат мечтите си за успешна музикална и танцова кариера.
Както всяка година участниците ще се състезават за трите най – големи награди „Гран При“ – вокални изпълнители, „Гран при “ – фолклор и „Гран При “ – Танц, които освен статуетки, дипломи и подаръци, ще получат и парични награди.


Дните на конкурса ще се превърнат в истински празник за града!

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации