18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Искра Урумова ще представи във Варна най-новата си книга „Последният милион“

Най-четени

Още публикации

колаж: Искра Урумова

Варненската писателка Искра Урумова ще представи за пръв път пред читатели най-новата си книга „Последният милион“ в специална шатра на Алея на книгата – Варна до входа на Морската градина на 8 август от 19:00 ч.

Написана в духа на най-популярните криминални романи от световно ниво, новата книга на Искра Урумова ни завихря в лудешка история на високи обороти, в която интриги, любов и опасни приключения се оплитат в стегнат възел. „Последният милион“ ни кани да играем в смъртоносна игра на руска рулетка, където сърцето е желана мишена, която се улучва най-лесно отблизо…

С омайната поредица „Самодивски сезони“ („Откраднато, обречено, опазено“ и „Орисано“) варненската писателка потопи хиляди читатели в магията на българския фолклор и народните митове. Сега обичаната авторка се завръща с изненадващ скок в жанра и от света на мистичното ни пренася във взривоопасната приключенска история „Последният милион“.

На място ще се продават всички книги на авторката.

Пригответе се за атрактивна среща с дъх на елегантност, морски бриз и приключенско лято!

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации