23.3 C
Варна

Новини от Варна и региона

понеделник, септември 23, 2024

Спартак привлече хърватски защитник

Най-четени

Още публикации

„Соколите“ взе осмо ново попълнение и това е високия 190 см хърватски централен бранител Матео Юрич-Петрашило. Преди него отборът привлече също вратаря Мартин Величков, десния защитник Радослав Димитров, централния  бранител Франьо Пърце, полузащтиниците Кристиян Илич, Филип Лесняк и Бернардо Коуто и нападателя Антонио Вутов.

Ето какво написаха на страницата на Спартак във Фейсбук:

ФК Спартак Варна с гордост обявява привличането на хърватския централен защитник Матео Юрич-Петрашило от отбора на Хайдук Сплит.

19-годишният талантлив бранител е израснал в юношеските формации на Хайдук Сплит и през последния шампионат направи своя дебют в мъжкия отбор под ръководството на легендарния Дженаро Гатузо. Хайдук Сплит е известен с развитието на множество таланти, които са направили успешни кариери както в Хърватия, така и на международната сцена.

Вярваме, че Матео ще внесе нова енергия и качество в бъдещето на нашата отбранителна линия. Неговият потенциал и желание за развитие ще помогнат за успехите ни в предстоящите сезони.

Очакваме с нетърпение неговия принос и му желаем много успехи с нашия екип!

Добре дошъл, Матео!

снимка: Спартак Варна

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации