21.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

събота, септември 7, 2024

Иванина Димитрова  – претендентка за титлата „Мисис Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Представяме Ви Иванина:

Здравейте, аз съм Иванина Димитрова  – претендентка за титлата „Мисис Варна“ 2024, на 34 години и съм от Варна. Във Варненски свободен университет уча право и в момента също така уча туризъм в Икономически университет Варна. Правото винаги е било част от живота ми, управлявано от личния ми морален компас, а моята образователна и професионална пътека включва значителен опит в правния сектор, включително  преминати стажове както в съдебната система, така и в прокуратурата. Скоро ми предстои стаж в Министерството на външните работи.

Живяла съм в няколко страни, което увеличи моята страст към историята, пътуванията и изучаването на различни култури. Активно участвам в различни международни проекти, което допълнително обогатява моите познания и опит в областта на туризма. Това ме прави по-балансирана и запозната с разнообразни гледни точки, обогатява културното ми разнообразие и увеличава академичните ми познания.

Обучението е неотделима част от моето ежедневие. Притежавам множество сертификати в различни области и спечелени награди от състезания. През тази година се отличих с първо място на конкурс за медиация организирано от Института по медиация Итера и с място от участието ми в научен семинар по туризъм. Планирам да продължа юридическото си образование с докторантура, като в момента изследвам възможности за това.

Разнообразните ми интереси и умения ме правят многопластова и интересна личност. Активно се занимавам със спорт от дете и последно покрих второ ниво за инструктор по плажен голф под ръководството на Президента на италианската Бийч голф спортна федерация. Обичам да яздя, дайвинга и обожавам изкуството и рисуването. Ангажирам се в различни благотворителни организации и дейности, особено в областта на образованието, околната среда и защитата на животните, както и подкрепата на жени и семейства в нужда. През миналата година основах своя собствен моден бранд „Ivanina Dimitrova“ и успешно регистрирах търговската си марка в Европейския съюз. Слоганът на марката – „Shape Your Identity“ – е призив към всички да обичат себе си и да създадат своята уникална идентичност. Моделството е неизменна част от моя живот, моите интереси и умения. Участието ми в конкурса за красота ми дава възможност да съчетая двете си страсти – модата и красотата, а така също и да подкрепя обществото на жените които се развиват през целия си живот и успяват да са красиви и в хармония със себе си.

Обожавам красотата на природата и уникалния свят на животните. Имам страхотен малък пудел, който е моят спътник и източник на неизмерима радост и любов. Той е част от семейството ми и го обичам и отглеждам като свое дете. С него животът ми е още по-забавен и изпълнен с красиви моменти, които създават незабравими спомени.

Какво ви мотивира да участвате в конкурса „Мисис Варна“2024?

– Конкурсът за мен е олицетворение на красивата, силна и успешна жена, която показва достойнство по един фин и въздействащ начин. Участието ми в конкурса „Мисис Варна“2024 ме мотивира да изляза от зоната си на комфорт и да предизвикам себе си в нова сфера. Като активна и динамична жена, балансирането на личните и професионалните ми задължения понякога може да бъде предизвикателно, но искам да покажа, че жените могат да жънат успех както в кариерата, така и в личния си живот. Чрез този конкурс имам възможността да представя Варна с нейната богата история и култура, вдъхновявайки други жени да се стремят към своите мечти, независимо от трудностите по пътя им. 

Освен това конкурсът предоставя платформа за насърчаване на различни благотворителни каузи, което е в съответствие с моите лични ценности и е от особено значение за мен. Моят ангажимент към обществото и желанието ми да помагам на хората и на околната среда ме мотивират да съм активна и да използвам гласа си за промяна. Желая да вдъхновя други да се включат в дейсности за подобрение на общността и да създават положителна промяна в живота на хората около нас.

Моето участие в конкурса “Мисис Варна”2024 е възможност да споделя своята страст към модата и красотата с интересуващите се. Вдъхновявам се от вярата, че красотата идва отвътре и се изразява чрез стил, увереност и доброта. Чрез участието си желая да вдъхновявам други жени да се чувстват уверени и прекрасни в своята кожа. Искам да привлека внимание както към външната, така и към вътрешната красота на жената, като поставя акцент върху качествата, които споделям с останалите. Желая да подчертая не само визуалната естетика, но и вътрешната ми сила и увереност, които могат да вдъхновят други жени да изпитат сигурност в качествата си, мотивирайки ги да постигат своите мечти и цели.

Не на последно място, ценя и вдъхновението, което получавам от Ева Добрева и нейната визия за конкурса, която напълно съвпада с моите собствени ценности и разбирания. Вярвам, че успехът на конкурса зависи не само от титлата, но и от екипа зад нея, а Ева е човек с характер, което е от съществено значение за подобни събития.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

– Победителката в конкурса „Мисис Варна“2024 трябва да притежава различни качества, които я правят вдъхновителна и уникална личност. Необходимо е да излъчва не само физическа красота, но и вътрешна сила и увереност, които да вдъхновяват другите. Интелигентността и емпатията играят ключова роля, позволявайки й да се ангажира ефективно в различни обществени дейности и да разбира нуждите на хората около нея.

Освен това, победителката трябва да бъде активен член на обществото, ангажирана с разнообразни благотворителни и социални каузи, като привлича и мотивира другите да се включат в дейности за подобрение на обществото. Добрите комуникативни умения и лидерските качества са от съществено значение, тъй като те позволяват на победителката да обединява хора зад общи цели и да бъде глас на промяната.

Важно е да разбира влиянието на своята титла и да я използва с отговорност и интегритет, представяйки високи морални стандарти и нравствени качества. Тя трябва да бъде образец и вдъхновение за много хора, като внимателно обмисля всяка стъпка и действие, за да усили своето позитивно въздействие върху обществото.

Титлата „Мисис” не почита единствено външната красота, но и ценностите, които победителката представлява и отразява чрез своето ангажиране и дейност в обществото.

Какво е за вас Варна?

– Варна за мен е не просто град, а истинско убежище на душата. Това е мястото, където преживявам най-значими моменти от живота си и създавам незабравими спомени със своите близки. Варна съчетава уникалността на морето с обширната културна сцена и историческите си богатства. Морският бряг и плажовете предлагат възможности за релаксация и приключения, които винаги са ми били вдъхновение.

Освен това, Варна е дом на динамична общност от професионалисти и предприемачи, което я прави идеална за личен и професионален растеж. Градът предлага разнообразие от образователни възможности, културни събития и динамичен начин на живот. Тук се срещат различни култури и туристи, което й придава един уникален мегаполитски характер.

Варна е мястото, където спокойствието на морето се слива с енергията на градския живот. Това е градът, където винаги се връщам с удоволствие и който непрекъснато ме впечатлява с красотата и възможностите си за развитие.

В каква посока ще продължи животът ви след конкурса?

– След конкурса „Мисис Варна“2024 планирам да запазя фокуса си върху благотворителността и да подкрепям каузите, които са най-близки до сърцето ми. Ще продължа да развивам своя моден бранд и да се ангажирам с академичния си живот, както и да развивам кариерата си като модел на свободна практика. В този процес ще търся нови възможности за личен и професионален растеж, като същевременно ще поддържам хармонията в живота си.

Участието в конкурса ми донесе ценни приятелства и нови възможности за сътрудничество с жени, които споделят моите ценности и амбиции. Разширяването на моята мрежа от контакти и придобиването на нови умения ще ми помогнат да се развивам както на лично, така и на професионално ниво. Ще продължа да вдъхновявам други да следват своите мечти и да преследват целите си със смелост и отговорност.

За мен титлата от конкурса е възможност да представя себе си и своите ценности по нов начин, с финес и стил. Победата за мене е не просто титла, а признание за ангажимента и подкрепата на всички, които ме обкръжават. В конкурса може да има само една титла, но всички участнички заслужават признание за своето присъствие и за това че вдъхновяват другите със своята ангажираност и усърдие.

Можете да подкрепите Иванина, като харесате нейната снимка в нашата Facebook страница: Иванина Димитрова

А ние и пожелаваме успех в конкурса „Мисис Варна 2024“ и до нови срещи!

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации