19.8 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Илияна Илиева  – претендентка за титлата „Мисис Варна“ 2024

Най-четени

Още публикации

Представяме Ви Илиана

„Казвам се Илияна Илиева на 45 години от град Варна. Майка съм на двама сина и една дъщеря. От седем години работя като супервайзер в престижен хотел. Когато не съм ангажирана с хотела помагам на хора, които нямат физическата и финансова възможност да почистват домовете си.“ – сподели с нас Илияна

Какво ви мотивира да участвате в конкурса ,,Мисис Варна”2024 година?

 – Мотивацията ми да участвам в конкурса ,,Мисис Варна”2024 година е:
Да подкрепя моята дъщеря,която е участничка в конкурса ,,Кралица на Варна” 2024 година. Бих искала с участието си да мотивирам както децата си така и всички хора, да не спират да се борят за мечтите си които са имали и имат, че никога не е късно и всяко нещо си е в пространството и си чака точният момент стига да не се откажем. Не по малка мотивация за участието ми в конкурса ,,Мисис Варна”2024 година е организаторката Ева Добрева, която е перфектен професионалист. С лекота и удоволствие се работи с нея. Тя е вдъхновяваща персона, уникално позитивен и добър човек.

Какви качества трябва да притежава победителката в конкурса?

–  Според моето виждане победителката в ,,Мисис Варна” 2024 година. Трябва да е добър пример за подръжание. Да е отговорна с добра ценностна система, красива обичаща красотата и живота. Победителката трябва да е добронамерена, харизматична, последователна, целеустремена и с ясната представа, че тази титла има сериозност и трябва да съумее да я защити, защото, за да спечелиш конкурс за красота не е важна само визията а трябва да притежаваш съвкупност от качества и добродетели!

Какво е за вас Варна?

 – За мен Варна е най-приветливия и слънчев град. Това е моето родно място и не бих го заменила, въпреки че по света има много красиви места. Не напразно е морската столица на България.
В града ни има всичко необходимо за лесен и добър начин на живот. Провеждат се културни забавления, организират се конкурси,както и конкурса в който участвам.  Варна е известна с уникалната морска градина, делфинариумът, плажа и нейните ивици, заведения, молове.

В каква посока ще продължи живота ви след конкурса?

 – След конкурса живота на всяка от нас ще продължи в положителна насока:
С много нови емоции и създадени нови приятелства и професионални ангажименти. Самият факт че сме участвали в ,,Мисис Варна” 2024 година ни гарантира незабравими изживявания които ще помним дълги години. Лично аз ще съм горда, че имах възможността да се кача на сцената и да се преборя с един от страховете си. За мен беше чест да работя с такъв екип. Благодаря за предоставената възможност да направя първа стъпка към подиумът като модел и да сбъдна една моя детска мечта!

Ако спечелите конкурса ще имате ли благотворителна цел и каква ще бъде тя?

– Ако спечеля конкурса ще имам възможността да достигна до повече хора с идеята си за организиране на детска градина в която да имат възможността да се включат самотни родители които работят на смени или не могат да си намерят работа от 8:00 до 17:00 часа.

Можете да подкрепите Илияна, като харесате нейната снимка в нашата Facebook страница: Илияна Илиева

А ние и пожелаваме успех в конкурса „Мисис Варна 2024“ и до нови срещи!

снимка: Димо Ганчев

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации