13.1 C
Варна

Новини от Варна и региона

вторник, септември 24, 2024

ПП-ДБ ще върнат втория мандат

Най-четени

Още публикации

колаж: Будна Варна

Парламентарната група на ПП-ДБ няма да реализира втория мандат за съставяне на правителство и ще го върне неизпълнен. Това обявиха на брифинг в парламента депутатите от парламентарната група.

„Няма да злоупотребяваме с времето и затова сме готови да върнем обратно мандата в първия удобен за него момент“, заяви Кирил Петков.

След проведените вчера срещи с останалите парламентарни групи стана ясно, че няма подкрепа за нашия подход, който е първо антикорупционните закони и след това разговори за правителство. Това ни поставя в ситуация да не можем да реализираме втория мандат и сме готови в момента, в който президентът ни покани, ние да отидем и да го върнем неизпълнен, заяви Божидар Божанов от ПП-ДБ.

„Няма никакъв смисъл в момента да обсъждаме какво ще се случи в хипотетична ситуация, нека да се връчи третия мандат, нека да видим кой ще бъде носителят, нека да видим какво ще бъде предложението, тогава ще отговорим“, посочи Николай Денков

Припомняме, на проведените вчера срещи по предложената от коалицията декларация за антикорупционно законодателство те получиха откази за подкрепа от ГЕРБ-СДС, „Възраждане“, БСП и „Има такъв народ“.

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации