18.7 C
Варна

Новини от Варна и региона

неделя, септември 8, 2024

Неделя вечер във Варна: Балканско парти с Тони Стораро, Емир Джулович и Стан Антипариотис

Най-четени

Още публикации

Тони Стораро, Емир Джулович и Стан Антипариотис ще изнесат голям концерт в Летен театър Варна на 21 юли. Водещи на звездната вечер ще бъдат Аня Пенчева и Кирил Ефремов

Билетите за Балканско парти – Лято 2024 са в продажба на касите на Българан и Летен театър. Онлайн билети могат да бъдат закупени от ePortal.BG от ЛИНКА ТУК

На мястото на събитието ще бъде осигурен бар за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, както и други изненади.

Тони Сторано с едни от най-обичаните сръбски и гръцки изпълнители ще участват в най-голямото лятно музикално събитие на 2024 г. в морската столица.

Този уникален концерт не е просто събитие, а истински празник на балканската музика, където феновете ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на хитовите песни, които са завладели сърцата на мнозина по целия полуостров. На мястото на концерта ще бъде предоставена и възможност за наслада на различни напитки от бара с алкохолни и безалкохолни напитки, което ще допълни атмосферата на веселие и отпускане.

Продуцента на събитието Кирил Кирилов, споделя, че това е само началото на пътя на една дългогодишна идея. „Идеята за Балкански партита датира от доста време, дори обмисляме голямо парти на националния стадион Васил Левски. Решихме да започнем с две страхотни партита във Варна и Бургас – разказва Кирил и допълни: – Винаги съм смятал, че българите сме разделени на две основни групи – едните слушат сръбско, другите гръцко. Именно затова решихме, че освен нашите звезди на сцената ще се качат и любимци от тези две страни“.


Автор: СПЪТНИК

Изпращайте своите сигнали на [email protected]

Реклама
spot_img
Будна Варна вече е в любимите Ви приложения!

Можете да следите новините на Будна Варна в своето любимо приложение! Бъдете информирани за най-важните събития от Варна и региона!

Абонирайте се за нашите канали във Вайбър и Телеграм:

Реклама
spot_img

Последни публикации